Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moje díky Babe, Kač a Týnuš

20. 6. 2007

ObrazekV první řadě děkuji mým třem kamarádkám, které jsou se mnou většinu týdne... Obdivuju vás že to se mnou vydržíte, že jste mě už dávno neposlali někam do horoucích pekel a že s mými nesnesitelnými,proměnlivými náladami máte tolik trpělivosti.  Děkuju vám mockrát že jste ještě neutekli:) Babe, Kač, Týnuš....nemohla jsem si přát potkat lepší lidi než jste vy!

A jednotlivě:
Babe, tobě děkuju za to že mě umíš usadit. Taky za to že si člověk který má super nápady, a většinou si ví rady. Obdivuju tvůj humor a nikdy ti nepřestanu být vděčná že jsi alespoň ty z naší čtveřice normálně uvažující:) Ty víš co tím myslím.:)
"Nenechávej mě s nima samotnou!" ;)
Kač, děkuju že mě posloucháš i když mě občas nebereš moc vážně a myslíš si že jsem blázen. Moc pro mě znamená že ti můžu cokoliv říct a ty mě posloucháš i přes to že ti to připadá jako nenormální a i přes to že víš že mi nebudeš moct poradit. Pro mě to i tak znamená moc.
Týnuš, děkuju za ty tvoje rozhozovací akce. Ty mě vždycky vážně tak rozhodíš že mám pak dobrou náladu ještě dost dlouho...I když to tak možná nevypadá. A omlouvám se že jsem specielně na tebe občas dost nepříjemná...Jen mě chvilkama dokážou vytočit tvoje názory;) Ale neberu ti je. A děkuju za společnost při hodinách Němčiny...Bez tebe by to byl děs...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky

(Kač, 27. 10. 2007 16:43)

Pro mě znamená moc Tě poslouchat.

Jenom a jenom pro Tebe

(Kač, 26. 10. 2007 17:52)

Jsem Ti vděčná.I když někdy se na Tebe podívám a jediné co cítím je závist.já vím,že je to pro Tebe nepochopitelný a nemožný,ale To co Ti závidím není Tvoje bolest,ale shopnost ji vyjádřit.A to Ty umíš.Pro mě je To dar,protože Já to nikdy neuměla.
A dokud To budeš umět,bude Ti to dávat křídla a nikdy nespadneš.V tohle já věřím.

odkas

(babe, 21. 6. 2007 13:18)

ten odkaz napravo už nepla

............

(Babe, 21. 6. 2007 13:18)

jen škoda, že normálně ve skutëčnosti neznamená tak úplně normálně jako spíš normálně.... ale dííík
p.s.p.s. (poslední slova před smrtí): www.babe.wgz.cz teda aspoň myslim
p.s.p.s. (první slova po smrti): my tě máme taky rádi